Magda Popusoi, unul dintre cele mai de succes modele de la noi, in plina ascensiune in cariera, a luat o decizie radicala. Printr-o postare pe Facebook, ieri, bruneta si-a informat admiratorii despre noul pas din viata sa:  „Dragi prieteni virtuali, cred ca majoritatea ma cunosc din statutul de model. Mai bine de 7 ani, am lucrat in acest domeniu. Am primit o deosebita placere sa colaborez cu oameni frumosi, oameni cu un viitor stralucit, incepand cu designeri si terminand cu make-up artisti... Am avut multe posibilitati si destul succes ca sa ajung mai sus, dar... mereu am stiut ca modellingul nu va fi un job stabil pe viitor. Este mai mult un hobby, care imi aduce, pur si simplu, placere si satisfactie sufleteasca."

 

 

In aceeasi postare, Magda le comunica fanilor si in ce ramura se reprofileaza: „De ceva timp, m-am regasit in alt domeniu, si anume in imobiliare. De o luna, lucrez ca agent imobiliar si pe zi ce trece, realizez ca imi place tot mai mult si mai mult."

 

 

Cand era mica, bruneta nu s-a visat sa devina nici model, nici agent imobiliar, insa cel mai important este ca acum e fericita de activitatea pe care o face: „Sa fiu sincera, candva visam sa fiu medic, visam sa vad fericirea in ochii oamenilor dupa ce au primit un ajutor, iar in calitate de agent imobiliar, primesc acea fericire si acele lacrimi de bucurie din partea oamenilor, oamenilor care si-au indeplinit un vis. Deci, de acum incolo, ma gasiti ca agent imobiliar."

 

 

Nu stim daca modelul va renunta definitiv la modelling, insa cu siguranta, noul ei job nu ii va permite sa fie atat de activa in lumea modei, la fel cum era pana acum.  

 

 

Amintim ca modelul Magda Papusoi a trait o adevarata poveste in iarna lui 2018. Pe un varf de munte din Romania, direct pe partia de schi, tanara a fost ceruta in casatorie de catre Burduja Constantin. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte