La acest campionat, Alina este ambasadorul Federatiei Internationale de Gimnastica, iar pentru asta a imbracat o rochie sofisticata. In una din zilele concursului, Kabaeva s-a prezentat fiind imbracata intr-o rochie ce-i accentua silueta de sportiva.  Tinuta sobra a accesorizat-o cu o pereche de cercei si cu un inel cu piatra masiva.

 

 

Pentru  ceremonia de decernare a premiilor, Kabaeva a imbracat o rochie transparenta, diafana, ce-i acoperea umerii, insa prin care i se observa lenjeria intima. Fanii au stat in rand, pentru a face o poza cu fosta gimnasta.

 

 

Pentru revista ruseasca, „Vedetele si sfaturilor lor”, Alina Kabaeva a marturisit: „La aceste concursuri, eu vin mereu cu o dispozitie buna. Imi amintesc cum eram eu in locul participantilor si am emotii la fel de mari. Au trecut atatia ani, insa emotiile, trairile au ramas aceleasi."

 

 

Conform site-ului Dni.Ru, acum, Kabaeva se afla in Italia. Este ambasadorul Federatiei Internationale de Gimnastica si membru al juriului la campionatul care se va incheia in septembrie.

 

 

 

Sursa foto: google.com

paparazzi.ru