Desi este una dintre cele mai dorite femei din Romania si are milioane de fani in lumea intreaga, Alexandra Stan nu a fost intotdeauna aaa. In adolescenta era considerata ratusca cea urata, iar din aceasta cauza a avut nevoie de multi ani de terapie.

 

 

 

 

 

„Am facut terapie post traumatica in adolescenta. Am fost si la psihologul scolii pentru ca nu ma regaseam in liceu, eram un fel de ratusca cea urata, ma marginalizau foarte mult colegii. Dar mi-am dat seama dupa multi ani de terapie ca, de fapt, eu faceam asta, nu ceilalti. Aveam probleme de self-esteem, nu aveam incredere in mine, nu ma iubeam pe mine si din cauza asta atrageam tot felul de situatii si intram tot timpul in tot felul de chestii care nu ma avantajau. Umblam cu oameni care imi faceau rau, aveam incerede in oameni in care nu ar fi trebuit. Cel mai greu e sa fii sincer cu tine”, a marturisit Alexandra intr-un live pe Facebook.

 

 

  

 

 

De asemenea Alexandra a recunoscut ca si-a inselat fostii iubiti, dar si pe actualul sau partener de viata.

 

 

  

 

 

„Da, normal, cine nu a inselat. Sincer, nici in afara de iubitul de acum. A fost o chestie la inceput pentru ca noi am avut o altfel de relatie. Noi am fost prieteni foarte multi ani, iar relatia noastra a evoluat treptat, doar ca eu nu credeam ca a evoluat atat de mult si am avut si o alta experienta cu altcineva. Dar el a aflat ulterior si i-am spus, nu am putut sa il mint. Pe moment s-a suparat, dar nu s-a suparat neaparat ca s-a intamplat chestia aia cat s-a suparat pentru ca nu i-am spus”, a mai spus vedeta.

 

 

   

 

 

Si sinceritatea ei nu a avut limite pentru ca Alexandra Stan a incins imaginatia domnilor atunci cand a marturisit ca a avut o experienta lesbi.

 

„Sunt super pro lesbiene, pro gay. Am avut o experienta si cu o fata, si cu doua fete”, a recunoscut artista.

 

 

   

 

 

Sursa foto: instagram.com/alexandrastantheartist

viva.ro