Alexandra este intens criticata de internauti pentru ultima imagine postata pe retelele de socializare. A scapat total de inhibitii si s-a pozat in costum de baie pe o plaja cu vedere superba spre stanci si ocean.

Vedetei i s-a parut ca pozitia adoptata este sexy, tinand cont si de costumul de baie ce ii vine perfect, dar si de o vedere uimitoare in background. Aceasta apare in poza intinsa pe spate, cu picioarele departate si cu un ANANAS intre ele!  

 

 

Totusi, fanii, in mare parte nu i-au apreciat efortul si unii din ei au ras, in timp ce altii au criticat-o extrem de dur, chiar sugerandu-i sa se lase de cantat si sa se apuce de filme pentru adulti.  O fana vizibil deranjata a comentat: "Ce stai asa cracanata ? in ultimul timp aparitiile tale sunt foarte indecente nu sexy ,asa crezi tu ca te plac fanii tai ? dezbracata ? te plac pentru muzica ta nu pentru pozitiile in care stai sau pentru felul in care te imbraci .nu imi mai place de tine ....cu parere de rau " .

Alexandra Stan este o femeie constienta de sexualitatea sa, asa ca nu evita sa posteze imagini fierbinti care starneste admiratia fanilor. 

 

 

Sursa foto: Facebook.com

Perfecte