Totusi, mutarea iAmerica i-a adussi catevakilograme nedoritin plus

 

Alexandra Stas-a mutat iAmerica itoamna anului trecut, pentru ca: “In Los Angeles sunt foarte multi producatori talentati, iar "Orasul Ingerilor" este de asemenea si orasul cu cele mai mari studiouri de creatie". 

 

Totusi, vedeta a declarat recent ca, de cand s-a mutat acolo, s-a ingrasat: “Cand am venit in America, m-am ingrasat 6 kg intr-o luna. Mancam numai mancarea lor si nici nu mai faceam sport. Si nu-mi venea sa mananc decat prostii, dulciuri de toate felurile, inghetata. si tentatia e mare, pentru ca daca mergi pe strada aici, miroase peste tot a copane prajite, a burgeri. Eu sunt foarte mancacioasa si, cand am ajuns aici, n-am putut sa ma abtin”.

 

 

 

Faptul ca a luat sase kilograme in plus, ar putea justifica si faptul ca bustul vedetei pare mult mai mare, ceea ce a dat nastere unor zvonuri conform carora si-ar fi pus silicoane. “Sa nu mai spuna cineva ca ai sani mici. Sunt frumosi”, “Boobies. Cam mari dintr-o data”, “Oh, sani mari”, “Cand ti-au crescut sanii atat de mult? Trebuie sa fie de la soarele din California” si “Imi amintesc un interviu in care ai fost intrebata daca ai schimba ceva la tine si ai spus ca ai vrea sani mai mari”, au fost cateva dintre sutele de comentarii postate de fani pe contul ei de instagram.

 

 

 

 

Alexandra Stan s-a mutat in america impreuna cu Bogdan, cu care are o relatie de aproape 3 ani. Alexandra a declarat ca Bogdan i-a fost intai un prieten foarte bun timp de 10 ani, dar ca in cele din urma s-au indragostit.

 

 

 

Perfecte.ro