Sani mici, naturali, dar fermi si obraznici. Fundulet bombat, ceva “colacei” pe burtica, parul prins in coc, nici urma de machiaj pe fata, ceea ce e de apreciat. Asa putem descrie, pe scurt, imaginile cu Alexandra Stan (29 de ani), solista urmarita de peste 3,5 milioane de fani pe retelele sociale. Originara din Constanta, cantareata se simte la plaja ca pestele in apa, iar asta s-a vazut si in pozele surprinse weekendul acesta de fotoreporterii Click!

 

 

 

 

Spre deosebire de alte vedete, care isi studiaza fiecare pozitie si fiecare cuta a hainelor atunci cand ies in public, Alexandra s-a comportat la plaja extrem de firesc. A intrat in apa impreuna cu iubitul ei, Bogdan Staruiala, nu s-a camuflat sub ochelari, sapca sau tot felul de turbane, ba chiar a oferit un “recital” sexy pe sezlong. 

 

 

 

 

 

 

Incercand sa se aseze cat mai bine la bronzat, solista parca a luat la rand toate pozitiile din celebra carte a dragostei, Kama Sutra: a stat in genunchi, intinsa pe spate, pe burta, intr-o parte, cu picioarele adunate sau ridicate. Cu siguranta, fanii care vor vedea aceste imagini, cu Alexandra topless, isi vor freca palmele de bucurie, nu de alta, dar de cand a inceput vara o tot roaga, insistent, sa-si scoata sutienul: “Arata-ti sanii, te rugam”, i-a scris un admirator pe Instagram. 

 

 

 

click.ro