O perioada indelungata de timp, dupa ce au divortat, Adriana Ochisanu si Corneliu Botgros au trecut printr-o serie de conflicte, iata ca acum insa cei doi au pus punct scandalului si sunt in relatii prietenesti

 

 

 

Muzicienii au de crescut impreuna un baiat, Cristian, in varsta de 19 ani, acest scop eclipsand orice suparari din trecut. Adriana a marturisit, in cadrul emisiunii Sounds Goood, ca este foarte fericita ca au depasit situatia de conflict: "Suntem prieteni, discutam, vorbim la telefon. Ma mai sfatui cu Cornel cand e vorba de melodii. Ma cunoaste foarte bine, totusi 17 ani de viata conjugala si-au spus cuvantul."

 

 

 

Pentru Adriana, binele copilului sau este pe primul loc: "Ma bucur enorm de mult ca am ajuns sa ne vorbim, sa ramanem prieteni, sa ne crestem baiatul si sa ne bucuram de succesele lui, asta este foarte important pentru mine ca mama. Si Cristi se bucura ca avem o relatie frumoasa de prietenie. Traim intr-o lume civilizata cand asa ar trebui sa fie, nu sunt eu sau el sau altii primii sau ultimii care au divortat. Asta este viata, mergem inainte, fiecare are drumul sau in viata."

 

 

 

Ei si daca interpreta s-a recasatorit cu procurorul Sergiu Zmeu, cu care are si o fetita, Mihaela, iata ca Corneliu inca nu s-a recasatorit: "M-as bucura sa fie si el fericit, sa-si gaseasca si el a doua jumatate, pentru ca fiecare om merita sa fie fericit."

 


 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com; google.com

Perfecte