Desi se zvoneste ca fosta sotie a lui Corneliu Botgros urmeaza sa se casatoreasca in aceasta vara, interpreta neaga aceasta zvonuri. Chiar daca se simte fericita alaturi de noul sau iubit si a confirmat ca traiesc impreuna, Adriana Ochisanu nu se grabeste sa se casatoreasca. "Nu am nici inel de logodna, dar nici de casatorie", a declarat ea pentru Perfecte.md. Mai mult decat atat, aceasta a spus ca daca isi va dori sa faca acest pas o va face in secret.

 

 

De jumatate de an, Adriana Ochisanu traieste o poveste de dragoste alaturi de un alt barbat. "Este o persoana care ma sustine, care imi este alaturi, asta e cel mai important. El este in primul rand om, orice femeie si-ar dori sa aiba o persoana alaturi care sa o sustina si s-o accepte asa cum este ea", a spus artista, refuzand sa dezvaluie identitatea iubitului. Aceasta a tinut sa mentioneze ca a fost atrasa de "sufletul persoanei si nu de starea financiara".

 

 

 

 

Acum o luna, presa a vehiculat ca interpreta se casatoreste cu un procuror. Solicitata atunci de PRO TV sa confirme informatia, Adriana Ochisanu a spus ca isi doreste, ca orice femeie libera, sa intemeieze o noua familie, dar a negat informatia ca ar urma sa se casatoreasca in iunie. "Desigur ca imi doresc sa mai fac o familie. Le veti afla pe toate la timpul lor.", a spus interpreta.

 

 

La inceputul lunii ianuarie, Adriana Ochisanu a declarat la emisiunea "O Seara Perfecta cu Natalia Cheptene" ca nu a simtit niciodata caldura din partea sotului sau si ca divorteaza de acesta dupa o casnicie care a durat mai bine de 17 ani. Acum cei doi nu mai comunica, artista pastrand legatura doar cu fiul sau, Cristian. 

 

foto: VIP Magazin

Perfecte