Orice barbat este un roman, daca stii cum sa il citesti. Femeile nu isi pot imagina viata fara sexul puternic. Am sarbatorit pe 19 noiembrie Ziua Internationala a Barbatilor, iar cu aceasta ocazie unica si frumoasa, cateva dintre vedetele showbizului autohton au tinut sa-i felicite pe toti barbatii. Astfel, Adriana Ochisanu nu isi poate imagina viata unei femei fara prezenta barbatului, cei doi fiind un tot intreg. "Dragii mei, sunteti sexul cel mai puternic, sunteti capul, iar noi gatul. Iubiti viata si ocrotiti femeia de langa voi."

 

 

Interpreta are si cateva idei bune de cadouri si va poate inspira: "Un parfum sexy si un stilou personalizat sau alegeti o carte. El este innebunit dupa un parfum bun, de fapt, ca si mine."

 

 

Tatiana Heghea stia de existenta unei zile a barbatilor, totusi nu o sarbatorea in noiembrie."In noiembrie nu sarbatoresc. Cumva sunt constienta ca sotul meu si alti barbati din zona mea asteapta acel 23 februarie.Oricand ar fi ziua barbatilor insa, interpreta are mereu cuvinte de lauda si admiratie pentru ei: "Dragi barbati, ce ne-am face fara voi, sunteti cei care ne enervati, cei pentru care mergem la sala, cei care ne fac sa fim iubite mai putin iubite!"

 

 

Iar mesajul Ludmilei Balan pentru barbati suna in felul urmator:

 

 

Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com; Google.com

Perfecte