Are doar 1.55 m, insa tocurile ei nu sunt niciodata mai mici de 15 cm, iar de multe ori poarta si platforme uriase. De curand, Ariana Grande a reusit o performanta de invidiat: a depasit-o pe Taylor Swift la numarul de followeri pe Instagram si vine tare din urma sa o prinda pe Selena Gomez.

 

 

 

99.1 milioane de oameni ii urmaresc cu interes postarile, iar clipurile ei au sute de milioane de vizualizari pe Youtube. De exemplu, in 6 luni, Side to side a strans peste 830 de milioane de vizualizari.

 

 

 

Ariana a devenit cunoscuta la 17 ani, datorita rolului Cat Valentine din serialul "Victorious". Au urmat mai multe aparitii in filme si seriale TV, inainte sa dea marea lovitura in martie 2013 cu hit-ul "The Way", de pe albumul ei de debut "Your Truly". Nu doar melodia, ci intregul album s-a bucurat de un succes neasteptat, debutand pe primul loc in topul "Billboard 200".

 

 

 

La inceputul carierei, Ariana a fost comparata adesea cu Selena Gomez. Presa a remarcat asemanarea dintre ele, nu neaparat din punct de vedere fizic (desi ambele sunt gingase si frumoase), ci mai ales ca "produs". Si Selena cand s-a lansat s-a erijat intr-un star pop cuminte, cu o imagine impecabila, fara scandaluri, fara aparitii vulgare sau consum de produse ilegale.

  

Perfecte.ro