Pe lista Time 100 se afla in acest an celebritati precum Nicole Kidman, Cardi B, Tiffany Haddish, Gal Gadot, Hugh Jackman, Meghan Markle, Printul Harry, Jennifer Lopez, dar si Rihanna. Eseul despre Rihanna a fost scris de nimeni alta decat Adele si descrie in cuvinte emotionante prietenia dintre cele doua si relatia lor speciala.

 

 

 

Nu pot sa imi amintesc cu exactitate prima data cand am intalnit-o pe Rihanna. Probabil eram atat de socata”, scrie Adele. „Ea este cu un an mai mare ca mine, dar am impresia ca exista in aceasta industrie dintotdeauna. Cresterea succesului ei este constanta, bine meritata si extrem de naturala. A cucerit scena cu hitul absolut ‘Pon de Replay’ in 2005, atat de tanara si incredibil de frumoasa. Insa prima data cand s-a simtit ca a reusit sa ii faca pe toti din jur sa se ridice a fost cu piesa ‘Umbrella.’ A trecut prin fiecare platforma si a intrat in vietile tuturor. S-a simtit cum a reusit cu adevarat si nu a incetinit de atunci ritmul. Mai mult decat atat, a realizat si a cucerit propriul ei domeniu. Inovativa si revolutionara lume a Rihannei unde nimeni altcieva nu este in siguranta si pe care nimeni nu o poate copia. Si-a facut propriile reguli si le-a depasit pe ale noastre.".


 

 

Eseul scris de Adele se termina intr-o nota emotionanta, persoanala. „De fiecare data cand am intalnit-o, ea a fost cel mai gratios, loial si amuzant icon. Ea straluceste atunci cand cineva face o fotografie si esti orbit cateva minute bune dupa aceea. Insa este foarte clar ca in toata acea stralucire, pe ea cu adevarat nu o afecteaza si nu o intereseaza nimic. Nu se teme de nimic si are exact acea atitudine potrivita pentru a fi autentica, a fi tot ceea ce este si ce va fi intotdeauna.".

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Elle.ro