Inceputul nu a fost deloc unul usor. Aceasta a lucrat chelnerita intr-un restaurant pana intr-o zi, cand a trimis cateva poze pe un site de modele si acolo a fost descoperita de un fotograf cunoscut, care i-a propus sa realizeze o sedinta foto in Los Angeles. Din acest moment viata Xeniei s-a schimbat.

 

America nu a insemnat doar noroc in cariera, dar si in viata personala. In anul 2012 moldoveanca a marturisit, intr-un interviu pentru stirile PRO TV Chisinau, ca este casatorita cu un cetatean american, pe care l-a cunoscut cand inca era o simpla chelnerita. 

 

 

 

🌸🌸🌸

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on Jul 4, 2017 at 8:08am PDT

 

"El intelege ca acum este perioada mea de model, care o sa treaca mai tarziu si vom avea o familie adevarata. De aceea ii sunt recunoscatoare ca ma intelege", spunea Xenia in interviu.


Se pare ca cei doi nu au mai reusit sa formeze o familie adevarata asa cum a spus Xenia. Poze cu cei doi nu sunt de gasit, iar modelul nu mentioneaza niciodata despre fosta casatorie. Xenia are o pagina de facebook pe care inca figureaza cu numele de familie Xenia Rudnik Deli. Putem banui ca aceste este si numele fostului ei sot.

 

💞🌸💞🌸💞🌸💞

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on Jun 19, 2017 at 9:37am PDT

 

Acum Xenia Deli este casatorita cu Osama Al-Sharif, un nume greu in lumea afacerilor. Acesta este un lider in atragerea investitorilor straini in Egipt. Este presedintele grupului „Amiral”, companie specializata in extragerea si procesarea magneziului si mai are afaceri in domeniul transportului naval si logistica.

 

Date night❤️❤️❤️(little reminder:jealous,sick followers will be blocked👆🏻😉)

A post shared by Xenia Deli (@xeniadeli) on Aug 5, 2016 at 4:48am PDT

 

 

Cei doua au avut o nunta de povesti pe insula greceasca Santorini. El are 63 de an, iar ea 27, dar asta nu este o piedica ca cei doi sa fie fericiti impreuna.

 

Sursa video: Protv.md

Sursa foto: Instagram


perfecte.md