Modelul Nina Agdal si actorul au pus capat unei relatii de un an, acum mai bine de trei luni si de atunci Leonardo n-a mai fost vazut in compania vreunei femei. Este singurel si isi imparte timpul intre actorie,  munca sa ca si mesager al ONU in ceea ce priveste clima si incalzirea globala, salvarea animalelor pe cale de disparitie si plimbarile prin parc cu bicicleta.

 

 

 S-a luptat cu ursul in „The Revenant” si asa a reusit sa castige un premiu Oscar. Desi niciodata nu a fost un barbat cu muschi sau patratele pe abdoment, Leonardo nu se da in laturi de la o tura cu bicicleta. Are reputatie de lenes chiar si in pat si asta au spus-o mai multe iubite de-ale actorului, acesta fiind si motivul pentru care nu au putut ramane langa un barbat care astepta sa i se faca pe plac.

 

DiCaprio a dat masina pe bicicleta. Poate ca recenta despartire de una dintre cele mai frumoase modele, Nina, l-a pus pe ganduri pe star, care pare sa ia atitudine in ceea ce priveste fizicul sau. DiCaprio,

 

 

42 de ani, a parut destul de lipsit de griji si, in acelasi timp, plictisit, in timp ce pedala prinNew York. imbracat casual, cu o pereche de pantaloni bleumarin, un tricou polo, incaltari albe si cu o sapca purtata smechereste, asa si-a ineput Leo ora de miscare. Pe o bicicleta albastra, nepasarea sa a fost si mai mare, fiind surpins cu o scobitoare intre buze si ochelarii de soare la ochi. Destul de bizara alegerea actorului care a devenit celebru in Titanic, care pana acum era surprins doar in masina, de multe ori alaturi de vreo femeie frumoasa. 

 

 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro