Melanie va mosteni jumatate din averea lui George Michael, respectiv 50 de milioane de lire sterline, din totalul de 105 de milioane de lire sterline. Megastarul i-a lasat prin testament 50 de milioane de lire sterline lui Melanie, sora de care a fost mai apropiat. „Melanie i-a fost alaturi lui George la fiecare moment de cotitura si pana in ultima clipa a vietii”, a povestit un apropiat al familiei. Melanie obisnuia sa il tunda pe George Michael si a fost chiar angajata lui ca make-up artist pentru turneul lui din China, relateaza presa britanica.

 

 

Cealalta sora a lui George Michael, Yioda, de 57 de ani,  va primi restul din avere. In testament ar mai putea fi mentionat cu sume importante si finii lui, Roman si Harley Moon Kemp, fiii colegului fostului sau coleg din trupa Wham. Pe lista mostenitorilor din testament ar putea intra si Bluebell, fiica lui Geri Horner si fina fostului sau partener Kenny Goss.

 

Ultimul partener al lui George Michael, Fadi Fawaz, cel care l-a si gasit mort in casa in ziua de Craciun, si cei doi nepoti din partea varului Andros, carora le era si nas, vor primi si ei sume importante din avere. Starul a sustinut ani la rand actiunile caritabile ale mai multor fundatiidespre care se spune ca ar fi primit, de asemenea, sume importante din averea lasata prin testament.

 

 

George Michael primea multi bani din drepturi de autor si in ultima perioada percepea onorarii importante pentru prestatiile sale din cadrul petrecerilor private. Avea patru proprietati imobiliare, vila din Oxfordshire, unde si-a dat ultima suflare, vila din Londra si casele spatioase din New York si Sidney.

 

Pe langa imobile, George Michael a investit mare parte din avere in obiecte de arta, ghidat de fostul lui partener, Kenny Goss, dealer de arta.


agentiadepresamondena.com