Actorul a fost surprins de paparazzi in vreme ce iesea de la sala de fitness insotit de catelusul sau adorabil. Le-a luat ceva vreme paparazzilor pana sa isi dea seama cu cine au de-a face. Sex simbolul anilor '90 si-a facut aparitia intr-un trening gri mulat, cu gluga pe cap, ochelari de soare si o poseta pe umar.

 

 

 

 

 

 

 

Dupa aparitia in drama erotica "9 1/2 weeks", alaturi de Kim Basinger, Mickey Rourke a devenit un adevarat frangator de inimi in Cetatea Filmului, dar si in randul fanelor sale. Ochii sai verzi, vocea sa sexy, zambetul usor ironic si parul dat cu gel pe spate i-au adus statutul de sex simbol la Hollywood.

 

 

 

Daca la toate acestea adaugam rolurile de "bad boy" pe care le-a obtinut de-a lungul timpului, obtinem retea succesului sau in randul doamnelor si domnisoarelor. De fapt, dupa aparitia peliculei "Angel Heart", in 1987, regizorul Adrian Lyne a spus ca daca Mickey ar fi murit, ar fi ajuns un fenomen mai mare decat James Dean.

 

 

 

De-a lungul anilor, starul de la Hollywood care a jucat in filme precum Sin City, The Wrestler, Iron Man 2 si The Expendables, a suferit numeroase transformari din punct de vedere fizic, fiind adeptul operatiilor estetice.

 

 

 

 

 

 

Intr-un interviu acordat pentru Paga Six, Rourke a marturisit ca in perioadele dificile prin care a trecut, cateii au fost cei care l-au ajutat sa razbata. "Ma raneam si stateam in baie toata ziua. Nu am mai suportat si mi-am luat un pistol. Eram decis sa ma sinucid, insa Beau Jack (n.r. catelul) a inceput sa planga si a parut sa intrebe cine va mai avea grija de el", a declarat acesta.

 


protv.ro