Megan Fox si Claudia Alende par cel putin surori. Modelul brazilian Claudia Alende are niste forme ceva mai pronuntate, dar este clar ca amandoua sunt superbe. 

 

 

Madonna si Adam Guerra nu pot fi confundati unul cu celalalt, dar este evident ca barbatul a reusit sa se transforme intr-o dublura pe cinste. Adam sustine numere artistice la Venus D-Lite show.  

 

 

Fran Mariano viseaza sa arate ca Ricky Martin, iar pentru asta nu se da in laturi de la operatiile estetice. In plus, Fran a slabit un numar impresionant de kilograme pentru a semana cu idolul lui.  

 

 

Kylie Jenner are o multime de fane care viseaza sa arate exact ca ea. Nu stim exact daca si Amira Boualleg si-a dorit asta, insa e clar ca ii seamana la perfectie. Tanara are abia 16 ani si este indragostita de industria cosmetica, la fel ca vedeta de care aminteste tuturor.  

 

 

Chelsea Marr spune ca nu si-a dorit niciodata sa semene cu cineva, dar ca este fericita ca oamenii o aseamana cu cea mai frumoasa femeie din lume.   

 

 

Rihanna are o fana care isi spune badgalrenee, Renne Kujur. Tanara din India este extrem de mandra de similaritatile fizice dintre ea si Riri, chiar daca, spune ea, culoarea inchisa a pielii sale ii creeaza dificultati in cariera de model.  

 

 

Konrad Annerud este model, iar cei care ii urmaresc fotografiile nu pot nega ca tanarul din Suedia seamana cu Leonardo DiCaprio. Cel putin din anumite unghiuri. 

 Kim Kardashian si Kamilla Osman au chiar si un selfie impreuna. Kamilla spune ca nu a vrut sa arate exact ca vedeta, dar ca asa s-a intamplat. Adevarul este ca in unele imagini nu iti poti da seama cine e cine. 

 

 

Sursa:instagram.com

Perfecte