Astfel, de Revelion ei au publicat noi imagini din filmul-fenomen care urmeaza sa se lanseze anul acesta, inainte de Ziua Indragostitilor. Trailerul de doua minute ii arata pe Christian Grey si Anastasia Steele in ipostaze tandre, dar scot in evidenta si trecutul milionarului.

 

 

Femeile din viata acestuia si problemele cu care s-a confruntat in trecut se resfrang asupra noii relatii, iar tensiunea creste intre el si Anastasia. Fanele seriei se pot bucura si de melodia lui Zayn cu Taylor Swift, "I don't wanna live forever", compusa special pentru "Fifty Shades Darker".

 

 

In noile secvente poate fi vazuta si Kim Basinger, care va juca rolul Elenei Lincoln, supranumita Mrs. Robinson, prima iubita dominatrix a lui Christian Grey, mult mai mare decat el. Elena este si partenera de afaceri cu Christian Grey, foarte buna prietena cu mama chipesului miliardar si prima persoana care l-a introdus in lumea sado-mascochistilor.

 

 

 

Insa, conform povestii din romanele scrise de E.L. James, Anastasia Steele nu este de acord cu aceasta prietenie si considera ca ea i-a facut mai mult rau tanarului Christian Grey. O confruntare intre cele doua va fi unul dintre punctele culminante ale urmatorului film. Casa de productie a anuntat si ca actorul Eric Johnson se va alatura proiectului ca Jack Hyde, in timp ce Bella Heathcote va juca rolul Leilei, una din fostele iubite ale "domnului Grey".

Asa cum era de asteptat, noile imagini au strans o multime de vizualizari, dar si comentarii pozitive, semn ca si acest al doilea film din serie va avea acelasi succes rasunator ca primul.

 


Perfecte.ro