Individualitatea, stilul si culoarea sunt preponderente nu doar pe marile podiumuri, dar si in viata de zi cu zi. Xenia Bugneac ne indeamna sa parcurgem aceasta toamna cu stil.

 

 

1. Vom opta pentru nuantele calde - ale frunzelor de toamna - cum este maro, sunt actuale in acest sezon. Printurile florale sunt binevenite, ele reprezinta o pata de culoare intr-o tinuta monocroma.

 

 

2.  Se poarta blanitele artificiale. Desi designerii pun accent pe tesaturile naturale - eco - blanurile colorate raman a fi vedetele sezonului. 

 

 

3. Franjurile ne aduc aminte instantaneu de vremurile efervescente, cu toate acestea le purtam atent, ele au tendinta de-a ingrasa un pic. Aceste elemente excentrice se incadreaza perfect in tinutele de seara. 

 

 

4. Te-ai intrebat vreodata unde se poarta cizmele mai sus de genunchi? Atunci afla ca: Ele nu se incadreaza in tinutele de zi. Fiecare tinuta trebuie sa se potriveasca intr-un anumit cod vestimentar.


 

5. Un must-have sunt si costumele clasice.

 

 

Inspira-te din propunerile fashion stilistei Xenia Bugneac si poarta cele mai cool tinute, imprimeuri si accesorii in sezonul toamna-iarna 2018-2019:

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com / Xenia Bugneac

Perfecte