Nuantele de rosu

 

 

Roscatul revine pe podiumuri in anul 2017, tonurile de rosu fiind in tendinte in anul ce urmeaza sa inceapa. Ideale pentru femeile cu pielea deschisa la culoare, tonurile de rosu sunt ceva mai greu de intretinut, insa merita toata osteneala pentru ca atrage toate privirile.

 

Castaniu

 

 

Daca esti adepta unui look mai natural, castaniul este nuanta pe care trebuie sa o incerci in anul 2017.  Daca ai tenul masliniu, tonurile castanii iti vor pune in valoare culoarea pielii.

 

Gri-mov

 

 

Griul, movul, precum si griul cu reflexe mov, sunt nuante in tendinte in anul 2017, asa ca daca esti mai indrazneata, una dintre aceste nuante ti se va potrivi de minune.

 

Ochi de tigru

 

 

Nuanta ochi de tigru a fost in cenrul atentiei inca din toamna anului 2016, iar in 2017 va ramane in top. Baleiajul va fi, in sfarsit, detronat.

 

Curcubeu pentru brunete

 

 

Daca aveai senzatia ca numai blondele isi pot face celebrul “rainbow hair” (n.r. curcubeu), ei bine in 2017 si brunetele vor putea sa isi vopseasca parul in aceasta tehnica. Fie ca alegi nuante de mov, albastru sau rosu, parul vopsit in stil curcubeu va face furori in anul 2017.

 

Feminis.ro