Vara nu ar fi vara fara printul floral. Anul acesta se poarta combinatii de flori diferite ca culori, dimensiuni si stiluri. De la flori mici, delicate, la flori mari, in culori aprinse, acestea apar pe aproape orice piesa de imbracaminte: rochii, fuste tricouri, pantaloni, dar si genti si incaltaminte.

 

 

In trend sun mai ales printurile tropicale. Florile de hibiscus, frunzele de palmier sau fructele exotice sunt perfecte pentru a obtine un aer fresh, de vacanta, chiar daca nu esti pe o insula insorita. 

 

 

Nu lipsesc din acest sezon nici imprimeurile animale. Poti alege leopard sau sarpe pentru un aer sexy sau printuri mai colorate. 

 

 

Dungile nu vor iesi niciodata din tendinte, cu atat mai putin pe timp de vara. Orizontale sau verticale, subtiri sau late, alb-negru sau multicolore, dungile te vor scoate in evidenta in acest sezon si-ti vor pune in evidenta calitatile, daca stii sa le porti corect.

 

 

 

Nu exista probabil niciun sezon din care sa lipseasca bulinele. Feminine, romantice si jucause, acestea dau un aer tineresc si strengaresc oricarei tinute.

 

 

Se mentin in tendinte si carourile. Acestea arata extrem de chic si sunt potrivite atat pentru o tinuta office, cat si pentru o tinuta de vacanta.

 

 

Printre preferatele sezonului sunt si imprimeurile in stil etno. Acestea vor da un plus de culoare oricarei tinute de vara. 

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagram.com; Facebook.com

Perfecte