Valeria Cantir a lansat de curand o colectie impresionanta de piese vestimentare, de inspiratie vintage. Afla ca toate produsele care apartin perioadei 1920-1960 pot fi definite drept stil vintage, iar cele din anii 1970-1980 sunt fidele celui retro. Tanarul designer a uimit de aceasta data cu o linie de haine puternic personalizata. A optat pentru o gama cromatica neutra: alb si negru, a interpretat franjurile - care vin din anii '70 si si-a numit colectia - Unique Vintage.

 

 

"In aceasta colectie regasim tot ce vine din anii '20 si '90, de exemplu: costumele vin din anii '40. Initial, m-am gandit sa fac o colectie vintage, inspirata din anii trecuti. M-am plictisit de tot ce gasesti pe piata de la noi.", a povestit Valeria despre propria linie de haine, care a fost creata intr-un mediu calm, timp de doua saptamani. Aici nu este loc de extravaganta si vulgaritate, astfel, chiar si coafura si machiajul modelelor a fost adaptat armonios tinutelor.

 

 

Designerul Valeria Cantir se muta cu traiul in Germania. Din videoul ce urmeaza afla ce va face tanara cu toate hainele sale inainte de plecare si daca isi va continua activitatea in industria fashion:

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Valeria Cantir

Perfecte