Si de data aceasta, Ecaterina Sergheevici a reusit sa atraga atentia unei vedete internationale, si anume – cunoscuta actrita de la Hollywood, Nafessa Williams, care a purtat cu mandrie o tinuta marca Morphine.  

 

 

Contactata de perfecte.md, designerul ne-a povestit istoria acestei colaborari fascinante: „Stilistul vedetei mi-a scris pe instagram, iar ulterior tinuta a fost luata din Showroom-ul Privat din Hollywood, unde sunt expuse produsele brandului Morphine.

 

 

Nafessa Williams, a ales sa poarte blugi cu trena din fatin, semnat de brandul Morphine la un eveniment important din Beverly Hills. Tot aceasta tinuta a fost prezentata la Paris Fashion Week 2018”, a declarat designerul. 

 

 

Se pare ca Nafessa Williams este extrem de fascinata de creatia designerului: „Pe pagina de instagram, vedeta scrie ca este cea mai dramatica fusta "ever" si ca este culoarea ei preferata. Actrita s-a indragostit de blugi intr-atat de mult, incat a decis sa-i cumpere dupa fitting.” Lookul ales de actrita o transforma intr-o femeie extrem de irezistibila, accetuandu-i  trasaturile angelice. 

 

 

Sursa foto: Google.com; Facebook.com

Perfecte