Blanurile artificiale, printurile si coraiul, acestea vor domina tendintele in moda in 2019, spun designerii.  Cum le alegem si cum le asortam corect stie designerul Valeria Cantir.

 

 

„Pentru 2019 sta in frunte culoarea.  In primul rand este vorba de culoarea anului - corai. Dupa care urmeaza cele pastelate pana ajungem la un bleumarin. In general, se poarta blanurile artificiale colorate. Acestea sunt foarte interesante si in voga.”


 

„Culoarea alba si neagra raman a fi in moda in tot anul. Daca avem culori mai sumbre, punem si o pata de culoare. La capitolul accesorii, anul acesta purtam cercei masivi.”

 

 

Valeria ne atentioneaza sa nu exageram cu imprimeurile: “Daca alegem blanita intr-o nuanta, putem asorta la ea o bluzita cu un imprimeu leopard si o fusta din piele.”

 

 

Cat despre incaltaminte, cert esre ca botinele tip ciorap sunt in voga anul acesta. Putem alege diverse modele cu diverse imprimeuri. Purtam sandalele  si iarna, dar avem grija unde mergem cu ele. Tocul subtire este un must in anul 2019.

 

 

Nu doar ca am vorbit despre piesele care sunt la moda, dar am si probat cateva. Vezi ce-a iesit in reportajul ce urmeaza:

 

 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte