Intr-un local din capitala a avut loc prezentarea colectiei de iarna de UGG-uri. Intr-un cadru select, incaltamintea calduroasa s-a aflat nu doar in centrul atentiei tuturor, dar si pe picioarele invitatilor. Chiar daca au un aspect relativ inestetic, aceste cizme de iarna au ajuns sa fie purtate nu doar de femei, ci si de copii, dar si de barbati.

 

 

Majoritatea adeptilor acestui nou trend de incaltari confortabile au recunoscut ca au in posesie nu doar o pereche, ci chiar cate doua sau trei exemplare, in pofida costului destul de ridicat. Pretul pentru o pereche de UGG-uri variaza intre 100 si ajunge pana la 300 de euro, in functie de modelul ales si sunt destul de populare in randul fashinistilor capitalei. Chiar daca au fost criticate indelung de criticii de moda, UGG-urile raman a fi populare pe scena internationala, dar si pe cea autohtona prind amploare. Ba mai mult, UGG Australia a realizat si o colectie destinat special pentru mirese.

 

 

 

Noua colectie a fost prezentata in combinatie cu mai multe articole vestimentare reinventate de UPGRADE Studio. Incaltamintea este importata din America, insa UGG-urile provin din Australia, in limba nativa insemnand cizme confectionate din piele de oaie. Cizmele sunt confectionate din lana naturala de oaie, fapt care motiveaza pretul acestora, chiar daca de-a lungul anilor a fost creata o mare disputa din aceasta cauza in randul aparatorilor drepturilor animalelor. Si daca initial erau confectionate mai mult din piele intoarsa, acum acestea sunt facute pe exterior si din piele roasa prelucrata, care trece o prelucrare speciala pentru a deveni mai rezistenta.

 

 

Talpa acestora este destul rigida, mai putin flexibila, din materiale sinteticce. Pe langa modelele naturale, la preturi mai accesibile pot fi gasite UGG-uri confectionate din materiale sintetice, pretul carora incepe de la 12 dolari. Cu toate ca se poarta foarte bine, trebuie sa fii foarte atenta cu cizmele UGG, pentru ca le poti distruge aspectul exterior, acesta fiind foarte sensibil la factorii mediului extern precum ar fi ploaia sau noroiul, dar si la zgaraieturi.

 

 

 

www.perfecte.md