Majoritatea femeilor care nu au fost inzestrate de la mama natura cu o silueta de supermodel, sunt de parere ca, pentru a-si ascunde kilogramele in plus, trebuie sa poarte doar haine largi si inchise la culoare. Totusi, acest obicei, nesanatos si deprimant, trebuie sa ia sfarsit! Iata recomandarile designerului Diana Voevutki:


Porti numai haine negre

 

Intr-adevar, negrul subtiaza, dar asta nu inseamna ca trebuie sa transformi hainele monocromatice intr-o uniforma: „Ideea de a cumpara toata imbracamintea neagra pe care o gasim in vitrinele magazinelor este total gresita. Negrul nu neaparat slabeste de fiecare data, mai ales daca este vorba despre o haina fara forma, detalii sau accesorii interesante. Sa nu va fie frica de culoare.”

 

  

 

 

Porti foarte des colanti 


O alta greseala grava este ca femeile cu kilograme in plus poarta colanti. Aceasta piesa vestimentara abia daca avantajeaza siluetele femeilor extrem de slabe: „Eu in general nu prea inteleg acest tip de imbracaminte. Acest tip de vestimentatie trebuie sa fie acoperit fie cu o tunica sau cu un pulover oversize, dar nicidecum sa lasi fesele la vedere.”

 

 

 

Accesoriile minuscule

 
„Este total gresit sa porti o geanta mica la un corp masiv, deoarece se creeaza un contrast destul de vizibil. Accesorile alungite, precum lanturile, va vor avantaja foarte mult.”, a mentionat aceasta. 

 

 

 

 

Liniile verticale


„Daca ar fi sa ne conducem dupa iluziile optice, atunci aceste linii, intr-adevar fac fiecare suprafata sa para mai ingusta si mai inalta. Conteaza foarte mult cum sunt ele amplasate, pentru ca daca sunt foarte dese si subtiri, atunci ele vor avea un efect invers.”, a adaugat designerul. 

 

 

 

Porti haine mult prea largi 


Hainele oversize este principala greseala pe care o femeie plinuta o poate face, cand este vorba de vestimentatie. Daca ai cateva kilograme in plus, nu le vei ascunde cu niste haine cu 2 numere mai mari: „Chiar daca aceste piese vestimentare purtate de o fata mai slaba o fac si mai finuta, atunci doamnele mai masive trebuie sa renunte la ele. Cel mai bine cauta un pulover largut, dar cu o stofa mai fluida, pentru ca aceasta iti va da plus de inaltime.”

 

 

 

 

Vezi si alte sfaturi utile in reportajul ce urmeaza: 

 

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata! 

 

Sursa foto: Google.com

Perfecte