Daca si titi sintampla ca vantul sa iti ridice mereu fusta, Kate Middleton si Meghan Markle au o solutie foarte practica pentru tine.


Cele doua Ducese trebuie sa respecte un protocol si cand vine vorba despre vestimentatia lor, lucru deloc neobisnuit. astfel, acestea trebuie sa se asigure ca nu au parte de incidente in public si se pare ca au gasit modul perfect prin care pot evita un moment Marilyn Monroe.

 


Myka Meier, expert in eticheta, a declarat ca cele doua folosesc lenjerie de corp si dresuri cu o energie statica mai mare, pentru ca fustele lor sa ramana in pozitia dorita. Poarta des body-uri si lenjerie care maresc energia statica, asa ca este dificil ca ceva sa se ridice. Daca ai lenjerie de corp este o tactica buna pe care sa o folosesti.”


„Daca nu folosesti greutati sau materiale grele, te asiguri ca fusta nu va zbura purtand lenjerie care te ajuta sa mentii materialul pe langacorp”, a adaugat aceasta.

 

 

 

Regina Elisabeta a II-a are o alta metoda, la fel de practica. Se pare ca aceasta are cusute in tivul fustelor si rochiile mici greutati (asemenea celor folosite pentru draperii).

 

„Doar adaug cateva greutati in tivul rochiilor si jachetelor si le ajuta sa ramana intr-o forma frumoasa”, a declarat designerul Stewart Parviin 2012. El a explicat ca face acest lucru si in cazul fustelor din chiffon sau alte materiale usoare: „Cos o greutate de marimea unui bob de mazare sau chiar si un lant.”

 


 

Un truc care merita incercat, nu?

 

Sursa foto:google.com

www.elle.ro