Tany Vander si iubitul sau, omul de afaceri Vasiliy Lungo, formeaza un cuplu de aproximativ un an. Cei doi, tocmai au revenit dintr-o vacanta petrecuta in orasul indragostitilor. 

 

 

Si cum Parisul mai este si capitala modei, ar fi pacat daca cantareata nu ar fi mers la shopping. Se pare ca, Tany Vander, care este si o fashionista inraita, si-a facut tema pentru acasa si si-a procurat cateva articole de la acelasi brand. Este vorba despre un sal, centura, geanta si botine Louis Vouitton, pe care le-a integrat intr-un singur outfit. 

 

 

Curiosi din fire, am dat o cautare pe Google, ca sa aflam cat ar costa tinuta focoasei brunete. Conform site-ului louisvouitton.com, gentuta valoreaza 1200, centura a costat 575 de dolari, botinele se estimeaza la 1310 dolari, iar un sal de acest gen, porneste de la 575 de dolari.

 


 

Criticii de moda recomanda sa evitam asortarea pieselor de acelasi brand, intr-o singura tinuta. Artista mai poarta si o bratata marca Hermes, care costa 600 de dolari.

 

Noua nu ne ramane decat sa ne bucuram pentru Tany Vander, mai ales ca, fiecare articol valoreaza suficient de mult, intreaga tinuta sarind peste 4000 de dolari.

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com/TanyVander, Louisvuitton.com

Perfecte