Hainele care te captiveaza din prima clipa si te pot determina sa adopti cu indrazneala un stil cu totul nou pentru tine si care, odata imbracate, au capacitatea de a te face sa pasesti mai increzatoare in tine insati, te fac o femeie puternica. 

 

Feminine si in voga, imprimeurile pot deveni rapid o lipsa teribila de gust daca nu sunt purtate dupa reguli precise. Dimensiunea imprimeurilor si combinatiile de culori sunt foarte importante atunci cand imbraci un astfel de model. Toate trebuie alese in functie de stilul si forma corpului tau. Astfel, imprimeurile pot pune in valoare o talie sau un decolteu frumos. 

 

       

 

Dungile sunt un imprimeu clasic ce se regaseste in garderoba multora dintre noi. Verticale sau orizontale, pot sa manipuleze porportiile corpului si sa te faca sa arati sic fara cel mai mic efort.

 

Paietele si materialele peliculizate sunt mai greu de purtat si de accesorizat, dar in aceasta perioada a anului trebuie sa stralucesti!

 

  

 

 E momentul sa incercam sa adoptam noi stiluri. Putem iesi, astfel, din zona noastra de confort, optand pentru tinute mai putin obisnuite. 

 

  

 

Tinute: March Again

Perfecte