Este organizatoare la Bucharest Fashion Week si are un blog cu si despre stil. 

Multi si-ar dori sa ajunga la Paris Fashion Week, iar ei i-a reusit si a avut aparitii care au fost doar laudate. 

 

 Corina a fost deacord sa analizeze stilul vestimentar a catorva vedete cunoscute de la noi. Vezi care este parerea Corinei despre tinutele Oliei Tira, Katalinei Rusu si a lui Ionel Istrati. Afla care sunt aspectele bune, dar si ce o deranjeza. 

 

 

"Olia Tira este, cu siguranta, una dintre cele mai stilate vedete de la noi, avand nenumarate aparitii in care poarta tinute perfecte. Stie cum sa se imbrace in functie de eveniment, lucru cu care multi dintre artistii de la noi nu se ispravesc. Isi pune in evidenta silueta perfecta, dar niciodata nu este vulgara. Imi place naturaletea ei si faptul ca foloseste accesorii, pe care din nou le integreaza corect si cu gust. Cu ajutorul lor creaza tinute inspirate si isi demonstreaza abilitatile stilistice."

 

Katalina Rusu, cunoscuta pentru stilul Barbie, opteaza de cele mai multe ori pentru rochiile mulate, care chiar daca ii pun in evidenta silueta supla, nu ii asigura aparitii reusite.

 

 

"Aceasta salopeta roz, care este o tinuta de scena, este un esec, datorita modelului si tesaturii, dar si incaltamintea este total nepotrivita."

 

 

"Tinuta purtata la emisiunea O seara perfecta este mai inspirata, dar potrivita pentru un eveniment monden sau o petrecere. Rochia imi place, dar as alege alta  pereche de sandale, detaliul care ma deranjeaza cel mai mult fiind tintele de pe pantofi. Consider ca Katalina ar putea opta mai mult pentru naturalete, mai putin roz si mare grija la incaltaminte si accesorii!"

 

 

"Ionel Istrati opteaza pentru stilul casual, care i se potriveste perfect. Imi place ca poarta accesorii pentru cap, cum ar fi palarii, sepci, esarfe si le incadreaza corect in tinute."

  

"Unicul detaliu care ma deranjeaza este faptul ca de foarte multe ori apare cu pieptul dezgolit."  

"Nu vad acest truc ca fiind unul cu stil, sunt sigurata  o camasa incheiata ar arata mult mai bine in tinutele sale. Iar daca la tinutele de zi se descurca, i-as sugera sa fie mai atent la cele de seara, uneori acestea fiind total neinspirate si nepotrivite." 


Urmariti site-ul perfecte.md pentru a vedea si analiza stilul vestimentar si al  altor vedete de la noi.

 

Pentru mai multe sfaturi de stil puteti accesa blogul Corinei onchampselysees.com

Sursa foto: Facebook.com; Instagram.com.