Insotitorii de bord sunt acele persoane care sunt alaturi de tine de fiecare data pe toata durata unei calatorii cu avionul. Si daca multi oameni inca au frica de zboruri, pentru ei, membrii echipajului unei aeronave, avionul a devenit a doua casa.   

 

 

De curand, garderoba insotitorilor de bord ai companiei Air Moldova a fost reinoita: "Ne bucuram cand avem o uniforma noua, la fel ca si atunci cand ne procuram o rochie noua.", "Aceasta este foarte usor de spalat si foarte usor de uscat.", "Noi ne simtim stilate si elegante.", au fost cateva din comentariile stewardeselor, intalnite la aeroportul din capitala.

 

 

 

 

Cu siguranta, insotitorii de bord sunt admirati nu doar pentru frumusete sau profesionalismul de care dau dovada la bordul aeronavei, insa si pentru tinute, iar cel care a creat noile lor uniforme este designerul Evgheni Hudorojcov.  

 

 

Cum se numeste acceasoriul de pe capul stewardeselor, dar si ce criterii trebuie sa fie respectate atunci cand se realizeaza o asemenea uniforma, vezi in video de mai jos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com, Google.com


Perfecte