Frumoasa bruneta a fost una dintre invitatele speciale la evenimentul organizat de WE MOVEMENT. Artista a vorbit despre importanta increderii in fortele proprii si a incurajat toate femeile sa-si accepte personalitatea si sa se mandreasca cu lucrurile care le fac diferite, pentru ca acestea sunt atuurile lor.

 

 

La eveniment interpreta a purtat o tinuta casual, formata dintr-un tricou alb in dungi rosii, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni negri, evazati. Acest articol vestimentar este creatia unor designeri autohtoni, foarte cotati atat in tara, cat si peste hotare. Este vorba despre surorile Dana si Violeta Basoc

 

 

 

 

 

Nu e pentru prima data cand cele doua surori imbraca un star international. Spectaculoase prin simplitatea lor si, totodata, extrem de originale, tinutele create de Dana si Violeta au cucerit inimile vedetelor. Pe langa Nicole, in outfituri create de surorile din Moldova s-au afisat si alte staruri de talie internationala, printre care interpreta Perry Edwards si ingerasul Victoria’s Secret - Sara Sampaio.

 

 

 

Da like paginii noastre de Facebook si fii perfect informata!

 

 

Sursa foto: Getty, Facebook.com

Perfecte