Mariah Carey refuza sa asculte sfaturile stilistilor si-si pastreaza stilul vestimentar, chiar daca nu o avantajeaza deloc. Mai mult de atat, artista nu e dispusa sa renunte la un anume accesoriu, desi nu se potriveste in nicio tinuta dintre cele etalate recent.

 

Stim trei lucruri despre Mariah: nu mai are silueta din tinerete, are un stil vestimentar extravagant si depasit, si nu renunta la dresuri, indiferent de incaltarile purtate sau tinuta aleasa. Da, acesta este detaliul predominant in tinutele alese de artista, de care nu se dezice nici chip, chiar daca alege sa poarte sandale decupate in fata. 

 

 

 

Desi multi stilisti spun ca nu exista nicio scuza pentru a purta dresuri la sandale sau la o rochie de seara, Mariah Carey nu tine cont de aceste reguli stilistice si sfideaza orice norma a bunului gust.Asa a aparut si aseara, pe cand lua cina cu mai tanarul ei iubit, dansatorul Bryan Tanaka, in Boston.

 

Mariah purta o rochie de seara, eleganta, mult prea stramta, care ii lasa la vedere decolteul, dresuri de o nuanta total diferita fata de cea a pielii ei, sandale deschise si bijuterii aurii. Mda, ce sa mai spunem…

 

 

Okmagazine.ro