Sotia Printului William a purtat un outfit cat se poate de lejer, alegand un designer care n-a imbracat-o de multe ori pana acum.Kate Middleton a luat parte, ieri, la un eveniment organizat la Muzeul National de Istorie, din Londra.

 

 

 

Acolo, Ducesa a privit interesata obiectele si artefactele expuse, dar a si tinut un discurs, dat fiind faptul ca muzeul se afla sub patronajul sau.

 

 

 

Cat despre aparitia sa, Kate a impresionat si de data aceasta, alegand sa poarte un outfit inedit, realizat de un designer care a mai imbracat-o de foarte putine ori, dar a caror creatii sunt cu adevarat pe stilul ei.

 

 

 

Rochia Preen, semnata Thornton Bregazzi, i-a venit ca turnata Ducesei de Cambridge si s-a dovedit a fi  o isterie pentru fanii ducesei, care au epuizat indata stocul. Aceasta rochie costa 637 de lire si a fost o alegere extrem de potrivita pentru silueta lui Kate, dar si natura evenimentului la care a luat parte. Kate a asortat rochiei o pereche de sandale Prada si un clutch auriu cu mov.

 

 

 

Un alt punct forte al aparitiei sale a fost, desigur, noul hairstyle, pentru care Kate a optat inca de acum o luna si care o prinde de minune. Noua ne place aparitia ei, voua?

 

 

 Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro