Vedetele de la noi nu ezita sa experimenteze cu stilurile vestimentare si sa uimeasca folowerii prin tinute sexy si bine punctate. In continuare vom prezenta cateva dintre rochiile sacou pe care le-au preferat artistele de la noi pentru diversele evenimente mondene. Vezi mai jos cum se aranjeaza rochia sacou pe siluetele vedetelor si alege-ti favorita:

 

Prezentatoarea emisiunii O seara perfecta de la PRO TV, Rodica Cioranica, prefera sa poarte un sacou de culoare bej, cu monede aplicate pe buzunare si maneci, creand in asa mod o tinuta destul de excentrica.

 


 

 

Diana Brescan, participanta celui mai cunoscut proiect muzical din Romania, Vocea Romaniei, are mai multe rochii de tip sacou in garderoba sa. Acestea sunt asortate cu cizme pana la genunchi sau pantofi stiletto, astfel punand in evidenta trasaturile feminine ale Dianei si sexulitatea acesteia.

 

 

 

 

 

 

 

 

Valentina Nafornita, cunoscuta interpreta de opera, a pozat pentru o revista celebra imbracata fiind intr-o rochie de tip sacou. Soprana a aratat fabulos.

 

 

 

 

Interpreta Felicia Dunaf iubeste tonurile pastelate pentru acest stil vestimentar si usor il combina, atat cu sandale, cat si cu cizme lungi. Tinuta arata in ansamblu destul de provocator.

 

 

 

 

Prezentatorea si interpreta de la noi, Gloria Gorceag, a ales sa poarte pentru un eveniment privat o rochie de tip sacou intr-o nuanta pastelata, lunga pana dupa genunchi, astfel aratand foarte supla si gingasa.

 

 

 

 

Interpreta Cornelia Stefanet iubeste stilul si culorile clasice. Tinuta alb-negru nu da gres niciodata.

 

 

 

 

Tatiana Melnic, sotia prezentatorului Anatol Melnic, arata sexy si eleganta intr-o rochie sacou. Stofa de catifea in nuanta de bordo reprezinta un must-have in acest sezon.

 

 

 

Rusanda Cojocaru este autoarea posetelor Bookletta. Creatoarea arata fabulos in rochia sacou din catifea, culoarea albastru imperial a tinutei accentueaza eleganta si distinctia celei care o poarta.

 

 

 

 

Desi este de peste Prut, Andreea Marin este indragita si cunoscuta si de catre majoritatea femeilor de la noi. Prezentatorea are mai ulte tinute de acest gen, predilectie acordand mai mult culorilor clasice: alb si negru. Orice aparitie a Andreei Marin este bine punctata si foarte provocatoare. 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Instagram.com; Facebook.com; Perfecte.md

Perfecte