O prezenta sexy ca de fiecare data, Rita Ora a reusit si de aceasta data sa incinga imaginatia barbatilor cu cea mai recenta aparitie a sa. Vedeta a fost fotografiata pe strazile din Beverly Hills, imediat dupa ce iesea dintr-un restaurant in care luase cina alaturi de mai multi prieteni. 

 

 

 

Rita Ora a purtat o tinuta neagra prin care s-a vazut tot, mai ales ca pe sub aceasta ea nu purta sutien. In momentul in care paparazzi au inceput sa o fotografieze, vedeta nu a fost deloc deranjata, ba chiar a stat degajata la poze, mandra de formele sale.  

 

 

Rita Ora  este o cantareata, compozitoare si actrita britanica de origine kosovara. Albumul sau de debut, "Ora" (2012), a debutat pe pozitia #1 in Marea Britanie, si contine single-urile number-one "R.I.P." si "How We Do (Party)". Dupa ce a mai ajuns inca o data pe pozitia #1 in topuri cu piesa "Hot Right Now" in colaborare cu DJ Fresh. 

 

 

Rita Ora a devenit artistul cu cele mai multe single-uri de pozitia #1 in UK Singles Chart in 2012. In 2013 ea a fost nominalizata de trei ori la BRIT Awards. Primul single de pe cel de-al doilea sau album, "I Will Never Let You Down", a debutat in topul UK Singles Chart in 2014, Ora devenind astfel a doua cantareata solo britanica cu patru single-uri de pozitia #1 in Marea Britanie, dupa Geri Halliwell.

 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

a1.ro