Bunele maniere in vestimentatie nu sunt deloc inutile, ci contribuie la formarea noastra ca personalitate. Acest lucru insa nu denota ca trebuie sa purtam rochii lungi de seara sau blanuri. Putem purta tinute cocktail, mica rochie neagra accesorizata cu o bijuterie fina, incaltaminte si geanta clasica. Pe langa acestea, parul trebuie obligatoriu sa fie curat, adica proaspat spalat si proaspat coafat.

 

 

Tendintele din ultimii ani nu ne obliga sa asortam pantofii cu posetele, astfel avem optiunea de a improviza si a iesi din anonimat cu stil, sa atragem si retinem privirea celoralti. Ce poate fi mai frumos?! In acest context, nici machiajul nu trebuie neglijat. O femeie stilata nu poarta culori stridente si tine cont de anumite legi estetice elementare.

 

 

Indiferent de tendintele actuale, acesta trebuie realizat in functie de imprejurarile si anturajul in care ne gasim. Optiunea perfecta este machiajul natural si retusarea anumitor imperfectiuni, in cazul in care nu debutam pe scena. Femeile ar trebui sa poarte manusi lungi la toaletele de seara. Insa, exista o exceptie dictata de bun-simt si in acest caz. Daca manusile sunt asortate la rochie, se pot pastra. Dar nu se tin pe mana in restaurant, in salile de concert, la teatru sau la expozitii.

 

 

Rochia midi pe corp este o alta optiune vestimentara. Asortata cu accesorii statement este o alegere potrivita pentru ocaziile festive. Insa atentie, lungimea midi poate scurta vizual silueta, astfel, e recomandabil sa fie purtata cu o pereche de incaltari intr-o alta nuanta decat culoarea pielii, truc care va alungi vizual picioarele. 

 

 

 

O alta optiune vestimentara este bluza de gala si pantalonii negri stilati. Daca optezi pentru un set vestimentar intr-o singura nuanta, iti vei alungi vizual silueta. O bluza luxury transforma tinuta intr-una de gala. Accentul fiind clutchul din lac.

 

 

O alegere perfecta care rezista in timp este rochia din catifea, actuala si in acest sezon. Indiferent pentru ce tinuta vei opta, ia aminte, vestimentatia de baza asortata cu o piesa luxorioasa creeaza accentul intregii tinute.

 

 

Cu drag, Xenia Bugneac, fondatoarea X Pro Fashion.

 

 

Sursa foto: Google.com; Instagran / Xenia Bugneac

Perfecte