In varsta de 45 de ani, Regina spaniei aintors toate privirile la cel mai recent eveniment la care a participat alaturi de sotul sau, Regele  Felipe al Vi-lea al spaniei. Mai putin conservatoare decat Kate Middleton, sau viitoarea sotie a Printului Harry, Meghan Markle, si axata mai mult pe modern si nonconformism, Letizia nu plictiseste si reuseste mai mereu sa atraga laude.

 

 

Apare frecvent pe la evenimentele regale, iastilul sau estinconfundabil, de la pantaloni cu croiuri inedite, la rochii chisi fuste mulate, lapantofi cu tocuri inaltsi genti extravagante, garderoba reginei este un adevarat paradis pentru orice femeie pasionata de moda. Fost jurnalist, Letizia este mereu in pas cu moda si a demonstrat asta inca o data la evenimentul la care a participat joi, deschiderea unei galeriide arta contemporana in Madrid.

 

 

Imbracata din cap pana in picioare in rosu, nici nu avea cum sa nu atraga privirile. Nu doar culoarea puternica a iesit in evidenta, dasimaterialele si croiul rochieialaturi de cizmele lungi din piele intoarsa, un model in voga printre femeile care datonul in moda. Letizia a fostsexy intr-o rochie cu maneci lungiistil clopot, un model dintr-un material care cadea pe langa corp, asortata cu incaltari si geanta tip pliiaceeasi nuanta aprinsa.

 

 

 

Desigur, outfitul indraznet a fost completat de o coafura simpla, un coc lejer, si de un make-up discretiar bijuteriile au fost reprezentate doar de o pereche de cercei discreti, cu diamante.

 


 

Sursa foto: Google.com

Okmagazine.ro