Ei bine, un membrul al casei regale britanice nu va mai avea mult timp aceasta curiozitate, caci va avea ocazia sa vada rochia de mireasa inainte de nunta. Despre cine e vorba? Despre Regina Marii Britanii, desigur! Conform traditiei britanice, Regina Elisabeta a II-a, suverana Marii Britanii, va trebui sa-si dea acordul asupra rochiei pe care Meghan Markle o va imbraca in ziua cea mare, cand se va casatori cu nepotul suveranei.

 

 

Asadar, cea care va vedea prima rochia, si chiar inainte de 19 mai, este chiar monarhul britanic. Ce se intampla daca nu este conform ”normelor” de la Palat? Ei bine, specialistul in eticheta spune ca sunt rare sansele ca acest lucru sa se intample, mai ales ca Meghan si-a luat drept inspiratie celelalte rochii purtate de femeile casatorite in sanul familiei regale. Totusi, daca Regina Elisabeta a II-a nu va fi de acord cu rochia, Meghan va fi nevoita sa renunte la ea. Sa speram ca nu va fi cazul!

 

 

Amintim ca pe 19 mai, la Capela de la Castelul Windsor, Printul Harry al Marii Britanii, al saselea in linia de succesiune la tronul britanic, se va casatori cu fosta actrita de origine americana, Meghan Markle. Aceasta e prima casatorie a lui Harry, in timp ce Meghan va pasi pentru a doua oara la altar, ea fiind divortat de Trevor Engelson. Potrivit informatiilor furnizate de Casa Regala Britanica, in ziua cea mare, Meghan va fi condusa la altar de tatal sau, Thomas Markle, in timp ce mama sa, Doria Ragland, o va insoti in masina care o va duce la biserica. Abia asteptam!

 

 

 

Sursa foto: Google.com

OkMagazine.ro