De data aceasta insa, Regina si-a completat tinuta cu un accesoriu destul de neobisnuit, in ceea ce o priveste. Organizand joi, 31 mai, o petrecere ce s-a bucurat de compania multor invitati, in cadrul frumoasei gradini a Palatului Buckingham, Regina Elisabeta a II-a a ales sa se afiseze, ca de obicei, intr-o tinuta viu colorata, asa cum ne-a obisnuit. Suverana, in varsta de 92 de ani, a purtat o rochie ce combina doua nunante asemanatoare, turcoaz si albastru deschis, renuntand la tinutele monocromatice, care o caracterizau.

 

 

Accesorizarea tinutei a urmat aceleasi reguli speciale de protocol pe care Regina trebuie sa le respecte, rochia fiind completata de o palarie in aceleasi tonuri si de o pereche de manusi albe. Fiind vorba despre o petrecere in gradina, suverana Britanica a dorit sa fie precauta si a purtat cu sine si o umbrela. 

 

 

Singurul detaliu mai „neobisnuit” din tinuta Reginei Elisabeta a II-a a fost reprezentat de o pereche de ochelari de soare, despre care s-a glumit in presa internationala ca i-ar da suveranei Britanice un aer de „rock-star”, potrivit Daily Mail. Bineinteles ca nu este nimic in neregula in a purta ochelari de protectie solara, insa Regina rareori apeleaza la aceste accesorii. Acesta este si motivul care a starnit interesul presei, mai ales daca luam in considerare faptul ca alegerea formei ochelarilor a fost considerata ca fiind asemanatoare cu cea a celor purtati de star-urile rock and roll. 

 

 

Regina a fost insotita la eveniment de catre nepotii sai, Printul William, in varsta de 35 de ani, si Printesa Eugenie, in varsta de 28 de ani, unde acestia au onorat activitatile desfasurate de sute de lideri ai comunitatii. Petrecerea in gradina este a doua de acest gen, organizata de catre Regina in aceasta vara, urmand alte doua petreceri in lunile iunie si iulie. In decursul fiecarui an, Regina invita peste 30 de mii de invitati in gradina Palatului Buckingham sau in cea a Palatului Holyroodhouse, cu scopul de a putea discuta diverse subiecte de interes public, cu un numar mare de oameni, care reprezinta stalpii comunitatii sale. La fiecare petrecere de acest gen, se servesc aproximativ 27 de mii de cesti de ceai, 20 de mii de sandwich-uri si 20 de mii de bucati de tort. 

 

Sursa foto: Google.com
 

Click.ro