Stilul sau este foarte apreciat: bluzele cu guler, pantalonii scurti si sosetele inalte, amintind de stilul personajelor din filmul „Christopher Robin”, pelicula care va aparea anul acesta in cinematografe. Aceasta nu este prima data cand numele Printului George apare pe lista celor mai elegante personalitati din lume. 

 

 

In 2015, el a fost inclus in topul realizat de British GQ. Micul print calca pe urmele bunicului sau, Printul Charles si, potrivit declaratiei date de designerul Alber Elbaz, Printul George are toate sansele sa devina cel mai bine imbracat tanar din Marea Britanie. In plus, putem vorbi deja despre fenomenul Printului George in moda, deoarece la fel ca in cazul mamei sale, Kate Middleton si al matusii sale, Meghan Markle, toate piesele pe care acesta le poarta se vand imediat.

 

 

Printul George nu este insa singurul membru al familiei regale care face parte din acest top. Alaturi de el sunt si Kate Middleton, Meghan Markle, Regina Elisabeta a II-a, Camilla Parker Bowles si Lady Amelia Windsor. Totodata, desi pare ciudat, in top se regasesc si celebritati din Statele Unite, de exemplu Amal Clooney, Nicky Hilton, Lily James.

 

 

Sursa foto: Google.com

ELLE.ro