Georgette le incurajeaza pe femei sa nu renunte la feminitate si eleganta in aceasta primavara, si sa poarte culori cat mai vesele. O lectie de stil le-a fost oferita invitatelor la o noua petrecere perfecte.md, care au avut ocazia sa admire cea mai noua colectie primavara-vara 2014 creata de designerul Georgeta Mir.

 

"Am prezentat a doua parte a colectiei noastre de vara, sunt multe culori vesele, diferite stofe, mai usoare, mai vaporoase pentru verile din Moldova. Am lucrat 3 luni la colectie. Noi avem foarte multe printuri, stofe natural, amestecuri artificial, fuste largi vaporoase, drepte, legere, unele sunt acceptabile si pentru serviciu, unele pot fi folosite la ocazii, ceremonii. " a marturisit Georgeta Mir, designerul vestimentar al brandului Georgette, pentru perfecte.md 

Cele  15 creatii diafane le-au impresionat pe invitate, care au apreciat armonizarea perfecta a calitatii stofelor cu modelele rafinate.

 

"Georgette am auzit catuva ani in urma, au material natural si asta conteaza foarte mult" ; "Mi-a placut foarte mult, pentru ca rochiile sunt mai primavaratice si foarte feminine, mi-ar placea sa port asa ceva." au spus  doua invitate prezente la evenimentul organizat de perfecte.md.

 

La final, a fost organizata si o tombola, iar cea mai norocoasa invitata a castigat o rochie de la Georgette.

 

Piesele vestimentare din colectia Georgette costa intre 900 si 1500 de lei

 

 

Vezi mai jos colectia primavara-vara 2014 de la Georgette.

* Acest articol este un produs comercial

 

 

Perfecte