Astfel a procedat recent, cand a mers in vizita la o fetita  pentru a-i dona un carucior performant. 


 

 

 

Potrivit site-ului presedinte.md, Galina Dodon a donat fetitei un carucior performant, scutece si produse de igiena, alimente pentru un regim alimentar special. Totodata, Doamna Dodon a declarat ca va fi si in continuare alaturi de fetite, iar in viitorul apropiat va asigura un curs de reabilitare pentru Maria, peste hotarele tarii.

 

 

 

Ceea ce atrage atentia insa este un mic detaliu din tinuta Galinei. Ea a ales sa poarte o esarfa marca Louis Vuitton, un brand foarte scump si de lux, cu haine de peste mii de euro. Costul acestei esarfe este de 524 de euro (445 GBP = 524.08283 EUR)


 

 

 

 

 

Intre timp, presedintele Igor Dodon le-a cerut oamenilor de buna credinta sa o ajute financiar pe Prima Doamna si sa doneze pe conturile fundatiei deschise pe numele acesteia.

 

 

 

In timpul campaniei electorale Igor Dodon a intrat in gura lumii declarand ca traieste doar din salariu, adica 13 mii de lei si, ca sa supravetuiasca imprumuta bani de la partinti. 

 

Citeste si: Cu un salariu de 13 mii de lei, Igor Dodon are nevoie de cel putin 20 de mii de lei pe luna. Este ajutat de parinti? - VIDEO/DOC

 

Recent Marina Tauber, presedintele Organizatiei Teritoriale Chisinau a Partidului SOR, la evenimentul de inaugurare a purtat in fata alegatorilor o rochie de la Dolce & Gabbana, pretul careia depaseste pragul de o mie de dolari.


 

 

 

 

 

Sursa foto: presedinte.md; Facebook.com

Perfecte