Maricika Balan este creatoare unor bijuterii superbe din pietre semipretioase, Mari Luca. Iar de curand, a descoperit si pasiunea pentru pictura, pe care a combinat-o frumos cu lumea fashionului. Aceasta tanara creeaza genti din lemn si le picteaza manual. Am aflat de la ea cum reuseste sa imbine armonios cele doua hobby-uri cu viata de familie AICI, dar si despre noile sale bijuterii sub forma unor posete.

 

 

Ideea de a crea genti a aparut in urma unei dorinte de a avea o gentuta unica, plina de culoare, ceva ce m-ar caracteriza. Creand bijuterii, simteam ca ceva imi lipseste, mereu ma framanta un gand: “Cum as putea sa le imbin pe toate intr-o singura creatie, care sa fie plina de viata, culoare, miros”. Astfel a luat nastere noua mea colectie de genti Inspiratie de vara.

 

 

Materia prima pe care o folosesc la crearea gentilor este lemnul, pielea naturala, furnitura din metal, pictura si decorul creat din paiete, biser, cristale si pietre semipretioase. In mare parte materialele sunt procurate de peste hotare, dar pot gasi si la noi uneori cate ceva interesant. Pretul difera de la o gentuta la alta, in dependenta de dimensiune, materiale, de forma, pictura sau de decor.

 

 

Aceste posete originale sunt extrem de versatile: “Creatiile mele pot fi asortate atat la o tinuta clasica, cat si la una casual, deoarece accesoriile handmade sunt potrivite pentru orice outfit. Sunt o creatie in care a fost depus suflet si multa munca pentru a prinde viata, este ceva unic si frumos.”, a povestit Maricika Balan pentru perfecte.md.

 

 

Sursa foto: Arhiva personala / Maricika Balan

Perfecte