Gratiosi, cu zambetul pe buze si mandri de reusitele lor, picii, cu varste cuprinse intre doi si 14 ani, au defilat in toata splendoarea la petrecerea perfecte.md. Intr-un cadru parca rupt din poveste, pana si hainutele pe care le prezentau copiii aratau altfel.

Nadejda MAZUR, administratoare “Mone Models”, despre ce invata cei 20 de copii la scoala de modeling: “Frumos sa mearga, sa vorbeasca, sa se fotografieze! Suntem incantati.

 

Desi abia de au implinit patru anisori, fetitele stiu foarte bine cu ce se mananca meseria de model: “A fost foarte super sa defilez.”; “La scoala de defilare ne arata cum sa mergem corect, cum sa defilam!”; “Eu mananc, defilez, dorm.”.

 

 

Desi a fost inscris la academia de modelling acum doua saptamani, la doar cei doi anisori ai lui, Sebastian stie deja sa cocheteaze cu obiectivul camerei, iar defilarea pe podium a fost una memorabila.

 

 

Invitatii au urmarit cu gura cascata prezentarea de moda a picilor. Interpretul Maxim ZAVIDIA a comentat prestatia modelelor: “Mi-a placut foarte tare… Woow!”; iar interpretul Samir LOGHIN: “Copiii de la “Mone Models au facut un show extraordinar.”. Coregraful Dumitru NEAGU si-a exprimat si el parerea: “Mi-au placut enorm. Le doresc succes viitoarelor modele.

Admira-i pe acesti frumosi pici in galeria foto ce urmeaza!
Fotografiile sunt realizate de Kreyon.

Perfecte