Olia Tira este cunoscuta drept una dintre cele mai stilate vedete autohtone. Artista a fost prezenta la un eveniment monden, care a avut loc aseara, iar pentru aceasta ocazie speciala, interpreta a optat pentru un outfit aparent clasic, dar memorabil.

 

Vedeta a imbracat un costum alb, alcatuit din doua piese, sacou si pantaloni si datorita croiului deosebit, care aminteste un pic de colectiile minimaliste haute couture, articolele vestimentare alese au ajutat-o sa bifeze, probabil, una dintre cele mai reusite aparitii. 

 

 

 

Datorita faptului ca pantalonii evazati cu taietura in fata pe lungimea piciorului pana la genunchi si croiului neobisnuit al sacoului, decorat cu nasturi aurii, au oferit dimensiune tinutei, Olia a optat pentru o accesorizare minima. In picioare vedeta si-a pus o pereche de sandale pretioase, aurii. 

 

 

 

 

 

Aceasta a ales sa poarte un machiaj smokey eyes cenusiu pe toata pleoapa, iar pe buze o nuanta deschisa, perlata. In urechi a purtat cercei rotunzi aurii, aproape invizibili. In schimb, coafura acesteia a fost neobisnuita, fiind alcatuita dintr-o impletitura haotica.

 

 

 

 

Sursa foto: Facebook.com/OliaTira

Perfecte