Oana Zavoranu a publicat un mesaj pe retelele de socializare prin care a explicat care sunt cele mai importante haine pe care le are in dulap si pe care le poarta cu incredere. 

 

 

Bruneta nu intelege de ce oamenii care vor sa faca impresie buna cred ca trebuie sa poarte sacou. Ea afirma ca totul sta in personalitate si nu in aparente. Acesta este si motivul pentru care ea nu are foarte multe costume de genul, pentru ca ea considera ca poate fi impunatoare si daca poarta un tricou stramt pe corp.

 

 

 

"N-am sa inteleg niciodata de ce atunci cand vor sa faca «impresie», oamenii se imbraca cu sacou, costum sau deux-pieces,( femeile)?!? Eu cred ca in tot dressingul meu, am maxim doua sacouri negre, (smechere insa), ca de deux-pieces, nici nu incape discutie. Personalitatea mea este atat de mare si impun maxim respect si daca port un tricou stramt, un pantalon de trening sau joggers, si o pereche de sneakers de mare fita! O geaca sport imi completeaza tinuta mereu in anotimpul asta, plus o geanta mica, mereu de firma si fita si ea...si gata ! A...si sa nu uit, ochelarii, care si ei sunt importanti...( cand nu ii uit acasa)”, a scris Oana Zavoranu, pe Instagram. 

 

 

 

 

Sursa foto: Google.com

click.ro