O nunta nemaivazuta, cu oaspeti speciali, cantareti de seama si locatii de vis, de aceasta au avut parte cuplul format din bloggerita Hellen Monroe si judocanul Valeriu Duminica. Aseara acestia au dat o petrecere uluitoare, iar tinutele care le-au purtat parca erau de pe cele mai mari podiumuri ale lumii. 

 

 

 

Miresuica a purtat o rochie senzationala tip printesa. Asortata cu un voal lung ce continea elemente fine din dantela si o trena spectaculoasa, diafana, rochia a lasat pe toti cu gura casca. Imbogatita cu diverse elemente decorative ce si mai mult capta privirile, rochia alba de mireasa a facut ravagii pe internet.

 

 

 

 

Nu cunoastem cat de mult a costat rochia ce a purtat-o frumoasa mireasa, insa cu siguranta a uimit o lume intreaga prin aparitia sa. Mirele a purtat si el un costum alb, combinat cu elemente de culoarea neagra. 

 

 

 

 

 

Dupa ce invitatii au postat primele poze de la marele eveniment, comentariile si like-urile s-au adunat navala. Proaspetii insuratei erau felicitati si laudati de evenimentul pe care l-au organizat. 

 

 

 

 

Interpretul Adrian Ursu a scris: „ Valeriu & Elena, casa de piatra! Mirele este, dar are grija de oaspeti! ”
Modelul Laura Jdanou a specificat: „ Mult asteptata nunta! Sa fiti fericiti scumpii mei Hellen Monroe si Valeriu Duminica!!!
„ N-am putut sa-i prindem impreuna si i-am prins pe rind. Casa de piatra! ” , „ Casa de piatra Hellen Monroe !!!!!!!!!!!! ”, au scris altii. 

 

 

Sursa foto: instagram.com, facebook.com

Perfecte