Recent, Lottie, sora adolescenta in varsta de 16 ani a celebrei Kate Moss, a realizat o sedinta foto pentru revista Teen Vogue!

 

 

Lottie Moss merge la scoala, este pasionata de istorie si engleza, nu-i prea place sa citeasca, dar are grija sa mearga aproape zilnic la sala de sport, acolo unde alearga 20 de minute pe banda, iar alte 20 de minute isi lucreaza abdomenul.

 

 

Cat despre alte sporturi, spune ca este pasionata de calarie. Il adora pe Justin Bieber si nu ar putea trai fara… elastice de par! Designer-ul ei favorit este de departe Christian Louboutin, dar marturiseste ca nu-si permite foarte des sa-si achizitioneze pantofi de la celebrul brand fiindca nu lucreaza inca si nu le poate cere parintilor ei bani pentru asemenea mofturi.

 

 

De aceea, momentan, isi face cumparaturile de la magazine precum Selfridges, Peter Jonessau Topshop.

 

 

Un subiect tabu pentru ea este sora ei, Kate Moss, despre care nu isi doreste sa vorbeasca absolut deloc cu reprezentantii presei. Lottie vrea sa isi construiasca un nume propriu in industria fashion, pe puterile ei, fara a profita de faptul ca sora ei este una dintre cele mai faimoase supermodele din lume.

 

 

Totusi, recunoaste ca dorinta de a deveni model i-a incoltit in minte urmarind parcursul profesional al surorii sale mai mari.

 

 

Pictorialul din Teen Vogue este, dupa cum insasi Lottie Moss recunoaste, „primul ei job serios”. Adolescenta crede despre ea ca este prea scunda pentru a fi model de catwalk, dar viseaza sa lucreze cu Mario Testino, si-ar dori sa apara candva pe coperta revistei Vogue si sa ajunga sa lucreze in jurnalismul fashion, de ce nu, chiar la Teen Vogue.

 

 

 

 

agentiadepresamondena.com