Bucurie fara margini in viata intima a fashion bloggeritei - Vlada Cotorobai. Ieri, tanara si-a oficializat relatia la Bucuresti cu logodnicul ei - Constantin Avornic.

 

 

Afla ca miresele in pantaloni nu mai sunt o extravaganta sau ciudatenie, costumele de culoare alba, din tafta sau satin, incep sa-si faca loc printre alegerile mireselor dornice sa se deosebeasca. Bloggerita de moda de la noi a optat pentru un costum extrem de elegant, pe care l-a accesorizat armonios. "Am mizat pe un costum classy cu accente masculine, dar in acelasi timp, mi-am pastrat personalitatea si feminitatea. Nu cred in stereotipurile banale, de aceea am vrut sa fiu simpla, dar deosebita. Si stiti ce, chiar m-am simtit deosebita!", spune Vlada.

 

 

Mama tinerei, Cotorobai Rodica, a postat un mesaj emotionant cu aceasta ocazie pe pagina unei retele sociale: "Astazi e o zi speciala pentru tine. Ma incearca atatea sentimente pe care nici nu pot sa le definesc deocamdata, un amestec de bucurie si de tristete, fericire si grija, dar cu siguranta de mandrie pentru VOI, atatea amintiri imi rascolesc sufletul, mai ieri ai venit pe lume, mi-ai daruit oportunitatea de-a fi "mama", azi deja ai inceput un nou capitol in viata ta alaturi de cel pe care l-ai ales sa-ti fie "jumatatea". Va iubim si va vom fi mereu alaturi! Casa de piatra!"

 

 

Fericirea se traieste in liniste! Vlada Cotorobai a spus in data de 11 septembrie cel mai important "DA" din viata sa. A fost ceruta de sotie de catre iubitul ei, Constantin Avornic. Toata aceasta magie a avut loc la Bucuresti, intr-o atmosfera intima si extrem de romantica. Pe-atunci, bloggerita de moda a declarat pentru perfecte.md ca nu isi doreste la nunta sa lux si exuberanta: "Nu o cred ca o sa facem nunta. Poate suna ciudat, dar asta e, nu suntem amatori de nunti pompoase. Vrem ceva micut si simplu. Cine stie, poate numai in doi si o sa o facem."

 

 

Sursa foto: Facebook.com / Vlada Cotorobai

Perfecte