Mirii au impus si un dress code pentru invitati: tinute cat mai elegante.

 

 

Bloggerul de moda Gabi Sofia Conac a facut un comentariu pentru perfecte.md despre tinutele mirilor si nasilor din marea zi. “Tinand cont de faptul ca mirii si-au propus sa organizeze o petrecere tematica, inspirata din cinematografie, Cristina a ales un model de rochie relativ potrivit - linia de tip "sirena", mulata pe corp cu un decolteu in V si cu partea de jos usor evazata. Daca modelul de croiala a fost ales perfect, atunci materialul din care a fost realizata rochia lasa de dorit printr-un aspect prea lucios cu prea multe elemente distinctive care nu se combina armonios (reiesind din cele vazute in poze si reportaje)- satin lucios, aplicatii geometrice din strasuri, organza, un material transparent absolut inutil in zona decoleteului... Totusi, opulenta si glamour-ul hollywoodian al secolului trecut se remarca printr-un stil destul de laconic, dar foarte bine punctat. I-as fi potrivit Cristinei in loc de acel "fascinator" accesoriul de pe cap, o bentina in stilul anilor '20 pentru un rezultat eclectic. PS! Machiajul tradeaza originea miresei din start!”, a comentat Gabi tinuta miresei.

 

 

 

 

 

 

Si nasa, vicepresedintele Parlamentului Liliana Palihovici, a trecut sub “lupa” bloggerului de moda. “Cat despre nasa mare, pun pariu ca rochia este cusuta, iar croitorul a vazut prea multe prezentari Elie Saab. Repet pentru a mia oara, nu va apucati sa copiati modele Elie Saab - la cat de simpla pare croiala si realizarea, materialele folosite de couturier sunt extrem de sofisticate si scumpe. Chiar nu veti primi acelasi rezultat daca incercati o combinatie cu niste stofe de la KM7. Liliana Palihovici a gafat si la capitolul coafura, care este exact acel element ce determina "nanasica moldoveneasca" si la capitolul accesorii. Pandativul mare, cerceii lafel de mari si clutchul din biser sunt "too much" pentru o rochie atat de opulenta.

 

 

 

 

 

 

In schimb, mirele si nasul au primit doar cuvinte de lauda. “ Un mare bravo pentru barbatii importanti ai nuntii. Nicu a avut o tinuta impecabila, la fel ca si sotul doamnei Palihovici.”, a conchis Gabi Sofia Conac. 

 

 

 

Perfecte